jueves, 23 de noviembre de 2023

Cinc sentits

 Vermut Nostre

Pla de Bages


FAIFÓ

l'oliva de faifó amb romaní

arengada fumada · pebrots escalivats - gel d'encurtit

pell de pollastre cruixent - panses - emulsió de pinyó


CARXOFA

romesco - avellana - oliva negra


TONYINA

ventresca de tonyina Balfego. llavors de mostassa, piparra


FETGE GRAS

anguila fumada . poma . carquinyoli . garum d'anec


Manzanilla Solear

Sanlúcar de Barrameda


XIPIRÓ

sofregit de calamar - cigró frese . picada - tinta de calamar

vi blanc . aire d'algues


Xarelo Pairal 2020

D.O. Penedes


HORT

remolatxa - carbassó - all tendre · fulles verdes - coliflor .

tomàquet de vinya - iogurt - herbes fresques . ceba


Rita 2022

D.O. Montsant


CASTANYADA

castanva mimetica mil fulls do moniato, vollut do

Castanya


Mevalonics Palo Cortado Gran Reserva

2017. Samt Sadurni dAnoia


TURBOT

girgola de castanyer - caviar citric · salsifi - xampinyó


Artifice Llanito Perera 2020

Yeoden Daute Isora


RUBIA GALLEGA

fricando de cua de vedella - cabdell . anxova . rúcula . vi

negre - ajoarriero


Tr3mano Milenio 2018

D.O. Ribera del Duero


AURO

flor de sal . crema de llet - cava - rovell d'ou


FONOLL

fonoll frese . oli d'anet . poma . menta


FIGA

figues fermentades . nous torrats . xocolata blanca . crema

nitro" de fulla de figuera . hibiscos . mel


La Cerqueta 2020

V.T. Valdejalón


ÚLTIMS TENTACIONS.

mini "màgnum" de xocolata, caramel o ametlla

gerd · xocolata amb pa, oli i sal

Fecha: 21/11/2023

No hay comentarios:

Publicar un comentario