Cocktail del dia
La remolatxa que surt de terra
Rosa a la ginebra
candi salat de nous amb mango, fava tonka y whisky
Polvoró de tomàquet i Caviaroli d’arbequina
Ravioli transparent de pesto
“Disfruta”de l’oliva
Rovell d’ou cruixent amb gelatina de bolets
Anxoves, recuit de drap, ametlla amb tófona i mel de avet i pinyons
Entrepà aeri de cocktail de llangostí
Verat marinat amb coliflor al vinagre
“Dumpling” de ceps
Els nostres macarrons a la carbonara
Amanida liquida
Anguila amb caviar Oscietra
Navalla amb pèsols en salsa verda
Llagostins unilateral
Roger amb papada i nyoquis d’albergínia
Làmines de vedella
Sorbet de pinya i marialluïsa amb coco i regalèssia
Cornet de pastís de formatge
“Tarta al whisky”
Pebrots de xocolata, oli i sal
Lionesa de cafè
Vino:
Sasserra malvasía de Sitges 2012
Manzanilla SolearThe supernatural 2011
Viña Gravonia 2005
Belondrade y Lurton 2013
Spatburgunder trocken Friedich Becker 2011
Dolç de Mendoza 2009
Henriques & Henriques 5 years
Kracher auslese
Fecha: 26/11/2015
No hay comentarios:
Publicar un comentario